Buchart Horn Architects
 West Chester University (WCU), along with the Borough of West Chester, wanted to increase parking capacity to accommodate University growth. Buchart Horn Architects provided professional architectural and engineering services for the design of a new 550-space, multi-level parking structure to serve the public, as well as the University Recreation Center.  Located at the northeast corner of West Nields Street and South New Street, the design provides a transition from neighborhood context to University scale. Because the sloped site is bordered by residential property and Plum Run, appearance and access were primary concerns for the University and residents. In addition, the design successfully avoided building in the FEMA flood zone or Borough setbacks and employed Best Stormwater Practices to mitigate runoff issues.

West Chester University New Street Parking Garage